5 brugbare gaver til enhver fitnessnørd

Rate this post

Skal du finde på en god gave til din ven, mand, kæreste eller et familiemedlem, som er en kæmpe fitnessnørd? Det kan være svært at navigere rundt i junglen af udstyr til fitness, især hvis du ikke selv dyrker fitness, men læs med herunder, og få 5 tips til brugbare gaver til enhver fitnessnørd.

Ved du lige præcis, hvad fødselaren skal have i gave af fitnessudstyr, kan du med sikkerhed finde det hos www.billig-fitness.dk, som har et kæmpe udvalg af billigt træningsudstyr i god kvalitet. De fem tips til gaver til en fitnessnørd herunder findes selvfølgelig også på denne side.

1. Sjippetov

Er et sjippetov ikke noget, børnene leger med i skolegården i de små klasser? Jo, det er det, men et sjippetov er også et genialt fitnessredskab, som kan bruges til alsidig træning.

Og det smarte ved sjippetovet er, at det ikke fylder ret meget. Det kan derfor altid komme med på rejser og weekendture, hvor fitnessnørden helt sikkert gerne vil bibeholde sin træningskapacitet.

Et sjippetov er desuden en billig gave, så hvis dit budget er lavt, eller du gerne vil give flere gaver, er det et rigtig godt valg.

2. Kettlebell

Træning behøver ikke kun foregå i træningscentret, og med en kettlebell kan fitnessnørden også træne hjemme i stuen eller ude i sin have. Kettlebells fås fra den lette til den tunge ende, og her skal du vælge efter modtagerens erfaring. Jo mere erfaren, jo større antal kilo vil han eller hun almindeligvis skulle bruge.

At bruge kettlebells er en af de mest populære træningsformer i hele verden lige nu, og det giver både god udholdenhed, tonede muskler og en høj forbrænding.

3. Høretelefoner

At kunne lytte til god musik under sin træning er et must for stort set alle fitnessnørder. Og med nye trådløse høretelefoner kan du give modtageren af din gave en stor frihed, når der skal trænes.

Sådan en gave giver derfor modtageren både god lyd og gode betingelser for sin træning, hvor han eller hun ikke bliver generet af ledninger, der er forbundet med telefonen. De fleste høretelefoner fremstillet til fitnessbrug er desuden svedsikret og sidder ekstra godt fast, så de ikke tabes hele tiden.

4. ogamåtte

En yogamåtte hænger måske ikke umiddelbart sammen med dét at dyrke fitness, tænker du nok, men ikke desto mindre kan alle fitnessnørder få stor glæde af at eje en yogamåtte. En skridsikker yogamåtte er nemlig perfekt til at lave øvelser på derhjemme, og mange fitnessnørder bruger også yoga aktivt i deres træning til bl.a. udstrækning og styrkelse af balance og smidighed.

5. Kosttilskud

En anden ting, som vil være populært at give fitnessnørden i gave, er kosttilskud. Det kan være proteinpulver, proteintilskud eller energitilskud, som hjælper med at øge muskelmassen.

Når du træner meget, er det nødvendigt for kroppen at få tilskud, så den kan øge muskelmassen og have energi til træningen.

Er du i tvivl om, hvad gavemodtageren har mest brug for, er det en god idé at spørge vedkommende, så du kan vælge det rigtige produkt.

Find flere gode gaver til ham lige her.