Sådan ordner du gaven til fars dag på få minutter

5/5 - (2 votes)

Dette er en sponseret artikel.

Fars dag er lige om lidt, og du har af forskellige årsager ikke nået at pakke en flot gave ind. Men bare rolig! Du kan stadig nå at give ham en rigtig fin gave. Herunder finder du gode idéer til en fars dags gave, der kan ordnes på få minutter.

Hvert år den 5. juni er det fars dag. Det er en perfekt anledning til at vise farmand, at du sætter pris på ham og elsker ham. Det kan du vise på mange forskellige måder.

Mange vælger at købe en gave, men du kan også overraske ham ved at gøre noget for ham, som du normalt ikke gør. Det kunne f.eks. være at give ham morgenmad på sengen.

Men det vigtigste er nok at huske dagen og hylde ham for den gode far, han er. Uanset om det er din egen far eller dine børns far, der skal fejres, så finder du her gode gaveidéer til ham.

Lav en picnic hjemme på stuegulvet

En gave kan være så meget mere end noget materielt. Denne gaveidé giver jer mulighed for at nyde hinandens selskab fuldt ud, og så er det tilmed både billigt og nemt.

Du skal blot bruge et tæppe og ingredienser til sandwich, kage og måske en god flaske vin eller et par kolde øl eller sodavand, alt efter hvad I er til. Og vupti! Nu er du klar til at præsentere ham for en hyggelig picnic hjemme i stuen. Denne overraskelse er også perfekt at inkludere børnene i.

Køb en gavekasse

Hvis det skal være rigtig nemt, så kan du købe en flot gavekasse til ham. Interflora har lavet de flotteste fars dag gaveidéer, som for eksempel en ølkasse, en kvalitetsrom eller noget helt tredje.

Denne gave skal du ikke bruge lang tid på hverken at forberede eller købe, og alligevel er det en gave, der helt sikkert vil falde i god jord.

Hjemmelavet gavekort til brunch

Har du ikke tid til at købe en gave og pakke den ind? Så kan du fra computeren lave dit helt eget gavekort til en lækker brunch og printe det ud.

Han bliver garanteret både overrasket og glad. For selvom det er en hurtig lavet gave, så er den også hjemmelavet, hvilket som regel giver et plus i bogen.

Tegning fra børnene

Det er ikke altid, at en gave behøver at være dyr og flot. Sommetider er det de små ting, der betyder mest. En tegning fra børnene kan være en perfekt fars dags gave, og især hvis du også er med til at lave den. Du kan eventuelt vedlægge et lille kort eller skrive en sød tekst på tegningen, så gaven bliver noget helt særligt.

Arranger børnepasning og date

Når den travle hverdag for alvor melder sig, så er samvær og pleje af parforholdet en mangelvare. Så hvad er en bedre gave, end at give netop dette, hvis det er dine børns far, der skal hyldes?

Overrask ham ved at arrangere at bedsteforældrene tager børnene en eftermiddag eller måske endda til overnatning, mens I kan nyde hinandens selskab på date.

Find flere gode personlige gaver til ham lige her.