Er du tom for ideer, så tjek disse gaveideer

Rate this post

Står du med udfordringen med at skulle købe en personlig gave til ham og er hel tom for ideer, så fortvivl ikke. Der er mange gode gaveideer til manden. Uanset alder og han ikke selv har kunne komme op med et par ideer til, hvad han ønsker sig. De fleste mænd er vilde med noget praktisk og noget, de kan bruge.

Et gavekort til et byggemarked

Et gavekort til et byggemarked og muligheden for at kunne købe noget nyt værktøj er noget, de fleste mænd er vilde med, også selvom de sjældent bruger det. Det anbefales, at det er et gavekort og ikke en specifik stykke værktøj, der købes, med mindre der er givet nøje instrukser. De fleste mænd har et fortrukne værktøjsmærke, de går efter og har svært ved at bruge andet end lige nøjagtig det mærke.

En oplevelsesgave

Her er der så til gengæld frit slag, og her er det kun fantasien og din viden om, hvem der skal have gaven, der sætter begrænsningerne. Alt efter hvad manden interesserer sig for, er det muligt at finde en personlig gave, der passer netop lige ham. Er han til vin eller whisky, kan det være en smagning evt. kombineret med en middag. En ballontur eller en dag som racerkører. Det kan være en gave, der kun er for en person, men det kan også være en gave, hvor han har mulighed for at tage en ledsager med.

Et ur

Mange personer er de seneste par år holdt op med at gå med ur, hvilket er synd. Udover at det praktisk at kunne se klokken, er det også en måde at udtrykke sin personlige stil. I dag kan man købe urer i alle prisklasser og kan vælge et, alt efter hvad for noget tøj man har på.

Tøj og sko

Selvom tøj kan virke som en upersonlig gave, er her store muligheder for stadig at finde noget, der er personligt, og som vil glæde modtageren af gaven. Især teenageren.

En delikatessekurv

Dette er næppe en teenagergave, men det er de færreste, der ikke bliver glad for en kurv med alverdens delikatesser, især hvis der er brugt tid på at vælge nogle, som man ved, modtageren er vilde med. F.eks. specielt fremstillet øl.

En tur til en professionel barber

Et sikkert hit er et gavekort til en barber, uanset om manden har skæg eller ej. De fleste mænd vil nyde at lægge hovedet tilbage og nyde at få studset skægget eller få en barbering med et gammeldags barberblad.

Efterfulgt at et varmt håndklæde og en velduftende aftershave. Det er en gave, der evt. kan kombineres med et eksklusivt barbersæt og en aftershave.

En bog

Uanset om manden er en stor læser eller ej, er her stadig mange muligheder for at finde den personlige gave. Det kunne f.eks. være en bog, der beskriver mandens hobby. Er han interesseret i racerbiler, kunne en bog om racerbiler være en interessant gave. Er han vild med at lave mad, kan en lækker kogebog være en god gave.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!