6 gaver du kan give til enhver mand – uanset alder

Rate this post

Står du og skal købe en personlig gave til en mand og er i tvivl om, hvad du skal give, kommer der her flere gode ideer til, hvad det kunne være. De fleste mænd har svært med at komme med nogle konkrete ideer, hvis de bliver direkte spurgt om ønsker, men de er ofte glade for noget praktisk og noget brugbart. Det har ingen betydning, hvilken alder manden har.

Et gavekort til nyt værktøj

De fleste mænd er vilde med værktøj, også selvom de sjældent bruger det. De få mænd, som ikke får stjerner i øjnene ved tanken om at skulle i et byggemarked og kigge på værktøj, findes bestemt, men de er få. Er han en af dem vil et gavekort ikke være sagen, men ellers er det et sikkert bud på en populær gave. Med mindre du ved, hvilke mærke han sværger til, er et gavekort en god ide, da de fleste mænd her en stærk holdning til, hvilke mærke der er langt det mest suveræne.

En oplevelsesgave

Der er med en oplevelsesgave et utal af muligheder for at vælge en personlig gave. Alt efter hvad manden interesserer sig for er det ofte muligt at købe en personlig oplevelsesgave. Det kan være en dag som racerkører, whisky eller vinsmagning, et finere madlavningskursus med fokus på, hvilken øl passer godt til maden. Her er det kun interesser og fantasien, der sætter grænserne.

Et ur

De seneste par år er de fleste holdt op med at gå med ur, især efter at mobiltelefoner er blevet noget alle har. Men et ur fuldender et sæt tøj og er med til at give tøjet det sidste pift. Der findes ure inden for en hver prisklasse fra få hundrede kroner til hundrede af tusinder. 

Tøj og sko

Det er de færreste mænd, der holder af at købe tøj og sko, selvom de godt kan lide at være velklædte. Så noget nyt til klædeskabet er altid et hit og en oplagt mulighed for at prøve noget nyt og anderledes.

En kurv fuld med delikatesser 

Er det en mand, der er vild med mad, kan en delikatesse kurv være en god gave. Her er der mulighed for at sammensætte den så den passer lige til personens smagsløg. 

En gammeldags barbering hos en barber

En tur til en god gammeldags barber er altid et hit og et gavekort til en er en oplagt gaveide. De fleste mænd vil elske at lægge sig i en barberstol og lade sig forkæle. Uanset om det skal være en studsning af skægget eller en reel barbering med alt, hvad det betyder med varme håndklæder og aftershave, der kan duftes på lang afstand. Gavekortet kan evt. kombineres med et eksklusivt barbersæt.

En bog

Selvom manden ikke er den store læser, skal man ikke afskrive en bog. Uanset om det er den nyeste krimi eller en mere hobby inspireret som f.eks. en bog om aktiehandel eller amerikanske biler er en bog en oplagt gaveide.