Giv din handyman en design-gave fra Rackbuddy

Rate this post

Trænger I til at få lavet et walk-in-skab derhjemme, og har din handyman interesse for dansk design, så vil han med garanti elske at designe sit eget tøjstativ af vandrør med denne fede gave fra RackBuddy.

RackBuddy er en dansk virksomhed, der er kendt for sit rustikke, industrielle design med tøjstativer og garderober af vandrør. Men ud over deres unikke sortiment tilbyder de også skræddersyede løsninger, der giver kreativiteten frie tøjler.

Lad dig inspirere nedenfor eller smut ind på RackBuddys hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med at designe dit eget tøjstativ.

Et gør-det-selv tøjstativ er en god gave til ham… og dig!

Er din mand også typen, der har alt og er umulig at finde en god gave til? Så må du tænke kreativt! Og man kan vel roligt sige, at materialerne til et gør-det-selv tøjstativ eller et helt walk-in skab ikke er noget, man får i gave hver dag.

Det er en god gave til ham, men også lidt en god gave til dig. For når først din handyman slår sig løs og forvandler jeres gamle pulterkammer til et indbydende walk-in skab i bedste New Yorker-stil, ja så kan man da næsten ikke andet end også at blive lidt glad selv, og det er der vel ikke noget galt i…

Når det regner på handymanden, må det da godt dryppe lidt på hans bedre halvdel…

Få professionel sparring til jeres nye walk-in-skab

Og gaveregn, det er lige nøjagtigt, hvad din mand kan se frem til, når du giver et gør-det-selv tøjstativ fra RackBuddy i gave. Men i modsætning til andre gør-det-selv gaver og byg-selv møbler så får du hos RackBuddy ikke bare stukket endnu et byggesæt fra hylden i hånden.

I får professionel sparring, så I kan få udnyttet pladsen og selv de skæve vinkler i rummet på en fed og nytænkende måde. Rackbuddy giver kort sagt svar på alle de spørgsmål, som I måtte have, så I kan få skabt en funktionel og langtidsholdbar garderobe i jeres hjem.

Byd det danske design velkommen indenfor hjemme hos jer!

Det danske design er kendt og værdsat i hele verden. Dansk design, det er lig med en kantet minimalisme og et klart formsprog. Og netop disse karakteristika går tydelig igen hos danske RackBuddy.

Alle materialerne er af højeste kvalitet, og gennem kombinationen af rustikke vandrør i jern og galvaniseret stål og holdbare træhylder skabes der en unik blanding af industriel hårdhed og naturlig varme, der passer perfekt til nordiske toner i indretningen. RackBuddy har mangeårig erfaring i at designe tøjstativer til både butikker og private. Og netop denne store ekspertise får din mand mulighed for at trække på, så I kan få plads til alle jeres ønsker, når han designer jeres DIY tøjstativ.

Intet ønske er for kringlet og ingen løsning umulig. At designe et tøjstativ med RackBuddy er DIY på den fede måde. Så slipper din mand for at skulle finde materialer, værktøj og andre remedier og kan i stedet koncentrere sig 100% om at slippe kreativiteten fri, når han designer en unik løsning til netop jeres hjem.