Find den rette gave til den nye hunde-far

Rate this post

Legetøj kan alle bruge, både store og små, unge som gamle og endda også din hunden i familien.

Der er ingen grænser for, hvornår du bliver for stor eller for gammel til at lege med legetøj og når du leder efter den helt rette gave til den nye hunde-far, så skal du måske kigge efter lidt hundelegetøj der kan give anledning til lidt ekstra sjov og spas i hverdagen. Både for den nye hund i familien, men også for den nybagte far.

Du kan for eksempel finde et stort udvalg af hundelegetøj og andre ting på canem.dk. Her finder du et udvalg af legetøj til alle størrelser, forskellige aktiviteter og niveauer af udfordringer som kan være passende til den lille ny hund, som en barselsgave til den nye hunde-far. 

Dog findes legetøj i alle afskygninger og hvis farmand eksempelvis er til dinosaurer, evolution og action, så er der er stort udvalg på dinosaur-legetøj.dk ligesom der selvfølgelig også er dinosaur legetøj at finde særligt tilpasset til hunden. Det er en god måde at gøre gaven mere personlig, hvis det er det, du går efter.

Lav en hvalpepakke i barselsgave 

Når der kommer en lille ny hundehvalp ind i hjemmet, så er det gerne til store glæde for hele familien samt de besøgende der kommer forbi. En hvalp er som regel slet ikke til at stå for og du vil helt sikkert også gerne give lidt forkælelse og ønske tillykke med en betænksom barselsgave.

Du kan samle legetøj, godbidder og andet godt til den lille hvalp, samtidig med at der måske også er lidt forkælelse til de voksne nye forældre som du kan bringe med ind over dørtærsklen. Det er med sikkerhed en gestus som de nye hvalpeejere vil sætte stor pris på, men som også den lille hvalp kan få glæde af allerede nu. 

Lær din hvalp at den ikke må bide i alt 

Når der er en lille ny hvalp i familien, så er det en god idé og en stor fordel, hvis du lærer den allerede fra start, at det ikke er lovligt eller ønskeligt, at den gnaver i dine lækre lædersko, at børnenes legetøj er helligt og at hundekurven skal forblive hel.

En hvalp har tendens til at bide i sine omgivelser og med god grund, for den har ikke nødvendigvis lært andet og den vil også gennem den første tid opnå en ufattelig kløe i gummerne, som følge af, at den skifter hvalpetænderne.

Du kan forebygge at din hvalp bider i de forbudte ting, ved nænsomt at skifte andres legetøj ud med hvalpens eget, helt uden skæld ud.

I forhold til kløen, så vil det være en fordel at erhverve sig legetøj eller give eksempelvis kolde gulerødder, som er et af de absolut bedste redskaber til at nedbringe de kløende gummer og således behøver hvalpen ej heller selv at finde ting i hjemmet, som disse kan kløs på. 

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!