Giv ham et nyt look med en lækker cap

Rate this post

En sej cap er gået hen og blevet et vigtig stykke accessorie for en mands look. Den kan for alvor ændre hans fremtoning, alt efter hvilket look du synes, han skal have. Det er nærmest en uudtømmelig gaveidé for dig. Der er så mange forskellige caps, du kan vælge imellem. Og de fleste mænd vil elske at tage en lækker cap på hovedet.

Den amerikanske baseball-cap er nok den mest kendte cap rundt om i verden. Inden spillerne fik holduniformer, stod spillernes nummer forrest på capen. På den måde kunne de skelne de spillende hold fra hinanden. Plus det jo kun var de få udvalgte spillere, som overhovedet fik en cap.

En betydningsfuld cap

I 1800-tallet blev capen også populær for arbejderne og de unge. Med skyggen drejet over i nakken grundlagde de looket af det seje arbejdende folk. En betydningsfuld cap, som gav livet værdi.

Her kan du se et stort udvalg af caps fra Flexfit.

Et hav af caps til nye look

Der findes et hav af caps til at give din ven et nyt look. I dag bliver der kræset for hver eneste lille detalje. En cap er ikke længere blot en cap. Her er bare et lille udpluk:

  • Den traditionelle cap
  • Den seje army-cap
  • Den hotte sixpence
  • Den sjove bøllehat

Den traditionelle cap

Den traditionelle cap med den runde puld og den store skygge, kan bruges til mange look.

Er din far begyndt at løbetræne? Så kan du hjælpe hans nye sporty look på vej med en traditionel cap. Den kan fås med indbygget svedbånd og lavet af åndbart stof, som er meget let. Lige til den aktive type.

Er din onkel mere til det afslappede? Så er den traditionelle cap også en sikker vinder for dig at købe. Med den kan du give ham et kasuel look. Han vender bare skyggen om i nakken.

Kører din bror på skateboard, så er den traditionelle cap perfekt som gave til ham. Du booster hans skater- look, så han ligner en professionel skater.

Den seje army-cap

En army-cap, stammer, som navnet antyder, fra militæret. Den har et mere kantet look i stedet for den runde puld. Skal din mand have et mere maskulint look, så vil army-capen være et godt køb.

Den hotte sixpence

Sixpencen har virkelig fået sin renæssance i de senere år. Den er navngivet efter sin pris førhen. Det er en superlækker cap at give til din kæreste, hvis du synes, hans look skal piftes op. Med en sixpence på hovedet bliver han ekstra chik og sofistikeret at se på. Som en rigtig gentleman.

Den sjove bøllehat

Bøllehatten er en cap, som kan underspille det frække og kække look. Du kan roligt vælge en bøllehat til din ven, hvis han skal have et lidt mere beach-agtigt og cool look.